Skip to main content

Inspirationsdag for museer og attraktioner

NaviPartner inviterer dig til en spændende og lærerig inspirationsdag med fokus på trends og teknologier, der kan tilføre værdi og bidrage til udviklingen af din virksomhed.

Efter den indledende del vil sessionerne blive opdelt i to dele. Vi vil drøfte de nye funktioner i vores NP Attraction-løsning, automatiseringen af billetsystemet, validering af medlemskort, metoder til at forbedre kundeloyalitet og tilfredshed, samt de nye muligheder i Business Central-løsningen. Vi vil også tale om konceptet “selvbetjening” og de innovative perspektiver i dette koncept. Vi er meget glade for at have vores samarbejdspartnere og tilfredse kunder som talere, der vil dele deres succeshistorier med os. Til sidst tager vi dig med på en rundvisning på Moesgaard Museum for at se anvendelsen af ​​vores NP Attraction-løsning i praksis.

Tilmeld dig inspirationsdagen ved at udfylde formularen

Tak for din tilmelding til Inspirationsdagen! Vi er glade for at have dig med ombord. Din interesse og deltagelse betyder meget for os. Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele en dag fyldt med inspiration og viden. Hold øje med din e-mail, hvor vi vil sende dig flere oplysninger om arrangementet. Hvis du har nogen spørgsmål eller behøver yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at møde dig og gøre Inspirationsdagen mindeværdig sammen!

Fokus på trends, teknologier og løsninger

Alle præsentationer har til formål at introducere løsninger og teknologier, der kan tilføre værdi og gøre museer og attraktioner endnu mere konkurrencedygtige.

Har du et specifikt emne, du gerne vil have gennemgået på dagen? Send en anmodning til produktansvarlig, Lars Peter Thorup.

Hvor og hvornår?

Det er gratis at deltage, men antallet af pladser er begrænset. Så ansøg i dag for at sikre dig din plads.

Dagens program

09.30 Morgenmad og registrering
10.00

Sal A

Fælles velkomst

Lars Peter Thorup, Product Owner – NP Attraction, NaviPartner, fortæller omkring den første tid med det nye attraction team, og viser frem af de tiltag der er blevet implementeret. Der bliver samtidigt givet et indblik i de tiltag som der arbejdes på for fremtiden.

10.30

Sal A

Vigtigheden af en superbruger

Jesper Kongaa, IT-ansvarlig, Moesgaard Museum, vil give hans oplevelser og synspunkter ved at være IT ansvarlig i en organitiation som Moesgaard museeum, samt fortælle omkring vigtigheden af en superbruger for at lykkeds med kompleks IT.

11.00 Pause
11.15

Sal A

Recent and upcoming features in NP Attraction
Tim Sannes, Senior Developer og Lars Peter Thorup, NaviPartner, viser de nyeste features i løsningen og fortæller om roadmappet for fremtiden. Hør også om, hvordan vi arbejder med forslag og input fra kunder og egne konsulenter. Dele af denne session er på engelsk.
11.15

Sal B

Nyt i Business Central
Attraction
Buster Funch, BC Consultant, NaviPartner, præsenterer den nyeste version af Business Central og de muligheder, den giver. Se hvilke fordele I får ved altid at være opdateret. Sidst men ikke mindst dykker vi ned i et par features, der er særligt interessante for attraktioner.
12.00 Fælles frokost
13.00

Sal A

Kunde netværks session
Rasmus Humlum, Attraction konsulent, Navipartner, her er der lagt op til at give kunderne taletid, mens NaviPartner lytter. Vi håber en masse har valgt at tage lidt op som vi kan snakke om i plaenum, i mens vil NaviPartner lytte, og forsøge at komme med løsninger.
13.00

Sal B

Introduktion til Navipartner og NP Attraction
Kasper Clausen, Sales Manager, NaviPartner, laver en generel introduktionen til Navipartner og deres produkt NP Attraction. I denne præsentation vil vi give en overordnet beskrivelse af Navipartner som virksomhed, deres produktsortiment samt hvordan de understøtter danske attraktioner. Præsentationen vil også inkludere en kort introduktion til Navipartners billet-, medlems- og eventløsning.
13.30
Sal A
Self-Service
Lars Peter Thorup, Product Owner – Attraction, NaviPartner, gennemgår de nye og spændende muligheder der findes med self-service. Vi forsøger at gentænke hele konceptet med at gøre kunderne selvbetjent, uden at det skal koste på serviceniveauet.
13.30
Sal B
Bør man bruge marketing automation i attraktionsbranchen?
Martin Bjerre Troelsen, Head of Sales and Marketing, Heyloyalty, præsenterer en session om, hvordan marketing automation kan skabe værdi i attraktionsbranchen. Sessionen dækker investeringsværdien, de nødvendige krav, 5 konkrete automatiseringsideer og cases fra branchen, samt faldgruber i marketing automation.
14.00 Pause
14.15 Walk around Moesgaard
Rasmus Humlum, Attraction konsulent, Navipartner, tager alle med på en rundtur hos Moesgaard Museum, så der er mulighed for at se NP Attraction i drift. Med salg af Årskort, billetter, samt varesalg i butik og cafe.
14.45 Afrunding af det officielle program

Heyloyalty er en 100% GDPR compliant dansk marketing automation platform. Med fokus på at udnytte den enkelte kundes data og online adfærd, hjælper vores platform mere end 900 virksomheder (fordelt fordelt i e-commerce, retail og attraktioner) med at sende personaliseret indhold på flere forskellige kanaler (herunder e-mails, SMS’er og pop-ups). I forlængelse af vores platform, har vi et team af marketing automation specialiser, der hjælper vores kunder med strategisk sparring og eksekvering. For yderligere oplysninger om konferencesponsoren, klik her: link

SIGN UP FOR THE NEWSLETTERSIGN UP FOR THE NEWSLETTER
Close Menu