Skip to main content
Jobs Denmark

IT-Integrationskonsulent

By 7. April 2021August 23rd, 2021No Comments
technical writer working with colleagues

Bliv vores nye IT-In­te­gra­tions­kon­su­lent til NaviPart­ners bran­che­før­en­de løsning

København, Danmark

Du er klar på en spændende og afvekslende hverdag med gode kunder og skønne kollegaer. Vi tilbyder dig en stilling i et aktivt og fremadstræbende konsulenthus, hvor du i høj grad kan være med til at præge din egen hverdag.

Din ansøgning

Send din ansøgning snarest muligt til ag@navipartner.dk. Vi afholder løbende samtaler.

NaviPartner er en innovativ virksomhed, der har succes med at levere integrerede IT-løsninger til detailhandel, e-handel og museer og attraktioner i Danmark og udlandet. Vi er resultatorienterede og sætter en ære i at levere gode løsninger til vores kunder, som bl.a. er Bog & idé, Sport24, Spejdersport, flere offentlige kulturinstitutioner, m.fl. Vi er en virksomhed med en positiv profilering i markedet og tæller mere end 120 dygtige kollegaer.

NaviPartner tilbyder et job med ansvar, hvor dine præstationer anerkendes og vi lover dig konstant udvikling. Du bliver en vigtig del af kundernes og virksomhedens succes. Du får dygtige og engagerede kollegaer, som står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig, når dette er nødvendigt. Du bliver en del af et team, som arbejder sammen om de opgaver der løses som team, men ligeledes spiller dig god i dine individuelle opgaver.

Jobbet aflønnes efter dine kvalifikationer. Vi har en god pensionsordning med helbredsforsikring. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår, da vi ved at livet rummer mere end arbejde.

NaviPartner tilbyder en sund og varieret forplejningspakke. Frokosten er et samlingspunkt, hvor alle afdelinger mødes over en bid mad og naturligvis i disse tider med behørig corona afstand og afspritning.

Vi værdsætter og forstår betydningen af kollegialt fællesskab som kommer til udtryk hver evig eneste dag samt ved vores forskellige fælles arrangementer

Din hverdag hos NaviPartnervil bestå af dialog med vores kunder samt scoping af deres ønsker. Du vil være en del af et projektteam, men også have opgaver som du håndterer selv. Du vil arbejde med teamet fra kontoret, men også tage ud til kunderne, når det giver værdi. Du vil afholde undervisning og rådgive kunderne omkring muligheder i deres set up. Du vil samarbejde med salg i forbindelse med nye muligheder for kunden, f.eks. tillægsløsninger og opgraderinger.

For at varetage de daglige opgaver har du erfaring som ERP- eller IT-Integrationskonsulent. Du forstår at rådgive, analysere og lave løsningsdesigns, scoping, implementere og undervise.

Du har en videregående uddannelse indenfor virksomhedsdrift, processer og IT. Du har erfaring med ERP systemer. Du har stærke kommunikative egenskaber og kan tale med interessenter på alle niveauer samt kan drive projekter og sikre, at leverancer leveres inden for de aftalte rammer. Du behersker engelsk i skrift og tale samt har minimum kørekort B.

Vi ser frem til at få dig med om bord!

Send os dit CV via “Ansøg her”, hellere i dag end i morgen– en motiveret ansøgning er ikke nødvendig. Har du allerede det fede job, så prik til din Buddy. Dette er helt sikkert drømmejobbet for ham / hende.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til Niels Monsen på nimo@navipartner.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!